KAJ VAM PONUJAM?

Z leti učenja in spoznavanja sem si pridobil izkušnje na različnih fotografskih področjih. V svojo ponudbo lahko tako brez slabe vesti vključim praktično vse poznane fotografske zvrsti.


POROČNA FOTOGRAFIJA


Večina mojega fotografskega dela predstavlja poročna fotografija. Sedaj se že lahko pohvalim z dolgoletnimi izkušnjami in poznavanjem poročnih lokacij. Na poroki me težko karkoli preseneti, pa vendarle mi je vsaka poroka poseben izziv. S svojim reportažnim načinom dela skušam biti kar se da neopazen in s svojo prisotnostjo čim manj vplivati na potek dogodkov. Čeprav je dobra fotografija tista osnovna stvar, zaradi katere me ljudje pokličejo, sem sam mnenja, da dobra fotografija dobi pravo veljavo šele na papirju v lepo oblikovanem izdelku, zato svojim naročnikom z veseljem ponujam več oblik kakovostnih foto knjig in albumov.


PREDPOROČNO FOTOGRAFIRANJE


V zadnjem času se vse več parov odloča za predporočno fotografiranje ali tako imenovan “engagement fotoshooting”. Poroka ali zaroka nikakor nista pogoj za tovrstno fotografijo. Če sta mlad, zaljubljen par in si želita povečati zbirko vajinih fotografij… vidva izbereta lokacijo, vidva povesta svojo zgodbo in skupaj jo spremenimo v nepozabne fotografije.


FOTOGRAFIRANJE NOSEČNIC


Ta edinstven in tako lep dogodek v življenju mlade mamice in bodočega očka je vsekakor nekaj nepozabnega in več kot vreden, da ostane za vedno zabeležen v obliki fotografije.


FOTOGRAFIRANJE OTROK


PORTRETNO FOTOGRAFIRANJE


FOTOGRAFIRANJE IZDELKOV


FOTOGRAFIRANJE DOGODKOV


prireditve, obletnice, rojstno dnevne zabave


presenetite me z vašimi nenavadnimi fotografskimi željami in skupaj jih bomo uresničili.

mega888